Menu

Al ruim vierentwintig uur één grote familie!

dinsdag 03 mei 2022

Wat een heerlijkheid, het voetbalkamp is AAN!

Op maandagmorgen iets na negen uur stonden de eerste kinderen met hun dekbed en kussen al klaar om zich vier dagen onder te dompelen in de sfeer van het SO Soest voetbalkamp. We zijn er weer!

Het plein ademde Italië, de kinderen roken plezier en alle vrijwilligers voelden een enthousiaste sfeer. Vurrukkuluk!
(Zie de foto's van Bart Verbrugge om mee te genieten)
Ook verrukkuluk waren de pizza's van onze speciaal overgevlogen Pizzabakker Pedro van Domino's. Hij verzorgde deelnemers én vrijwilligers van heeeeeel veel pizzastukken. In allerlei smaken. Pedro (in Nederland ook wel bekend onder de naam Peter) bedankt! Ook pizzabakker of bezorger worden? Domino's zoekt nog personeel, dus pak je kans als je na donderdag in italiaanse sferen te blijven. 

Inmiddels zijn we ruim vierentwintig uur verder. Vele ballen zijn al getrapt, de kiosk draait op volle toeren en kinderen rennen met een grote glimlach rond. Wat is het als commissielid toch een feestje om vier dagen én nachten hier getuige van te zijn. En het goede nieuws? We zijn nog maar net begonnen, dus we mogen nog lekker lang!

Met dank aan heel veel vrijwilligers draaien we (bijna altijd) als een geoliede machine. Nu al. We waarderen iedereen die zich inzet, in grote en minder grote daden. Én we zetten twee mensen een beetje extra in het zonnetje. Wanneer u ze ziet, geeft u ze ook een schouderklopje?
Martine en Saskia, in het diepe gegooid en gewoon boven blijven drijven. Fantastisch! Op naar de volgende vier dagen!

En voor alle nieuwsgierige ouders, familileden, vrienden, kennissen, buren en iedereen die blije kinderen wil zien, check onze foto's, regelmatig uploaden we weer nieuwe!

Graag tot het volgende blog!
De voetbalkampcommissie

Foto'sNieuwsoverzicht

Sportpark Bosstraat Oost

Bosstraat 137
3766 AE SOEST

Secretariaat

Postbus 334
3760 AH SOEST

 

voetbalkamp@so-soest.nl
KvK 40506664