Menu

Kijkje achter de schermen

vrijdag 04 maart 2022

Een terugblik én de eerste voorstelronde

Een voetbalkamp moet natuurlijk georganiseerd worden door mensen. Daar moet je zin in hebben, tijd voor willen maken én je moet een beetje gek zijn. 
We hebben zestien mensen gevonden die aan dat profiel voldoen en de komende tijd stellen we deze mensen aan je voor.

We beginnen met een belangrijk element. Eten.
Want eten tijdens het voetbalkamp, dat moet natuurlijk goed geregeld zijn. Smaakvol, passend bij het thema en een beetje gezond. Daarom hebben we een clubje binnen dit clubje. Dit clubje mensen noemt zich in het geheim 'The dining italien la pasta'

Met hart en ziel organiseerden zij voorafgaand aan een vergadering een heuse proeverij. Kosten noch moeite werden gespaard om de italiaanse, ietswat corrupte, geuren en smaken te laten zegevieren. Een plank met diverde delicatessen en drie soorten pasta volgens authentiek recept werden met zorg bereid. De andere commisieleden brachten hun stem uit en zo werd bepaald welke gerechten tijdens het voetbalkamp op twee, drie en vier mei de voorkeur van de aanwezigen had.

Tijdens het diner werd met mate genoten van overheerlijke wijnen van wijnhandel Gommers. Wijnhandel Gommers wist precies de juiste wijn bij de pasta's aan te bieden. Natuurlijk worden deze wijnen niet geschonken tijdens het voetbalkamp, maar tijdens de voorbereiding werd dit gebaar door de commissieleden enorm gewaardeerd. Wijnhandel Gommers, fantastisch, bedankt!

Met tevreden, volle magen kon vervolgens met de echte vergadering worden gestart. U begrijpt, tijdens die vergadering werden in een rap tempo goede besluiten genomen!

Wie zijn die mysterieuze bazen?
Karin van Rouwendaal en Stephan Ott zijn de echte keukenbazen. Zij zijn tijdens het voetbalkamp verantwoordelijk voor de inkoop van producten, inrichting van het restaurant en werving van een fantastisch keukenteam. Van vroeg ontbijt tot en met de barbeque laat in de avond. Dat doen zij al jaren met verve!
Omdat organiseren zo leuk is, kregen Stephan en Karin voor deze gelegenheid hulpjes toegewezen.
Remco Sevink en Dagmar Schaap mochten de servetten vouwen en de afwas doen. O ja, en een beetje meedenken met het menu.
Remco is verder in de voorbereiding en tijdens het kamp vooral facilitair bezig (juiste materiaal op de juiste plek in de juiste staat) en Dagmar doet van alles wat en van niks een beetje. Prima rolverdeling dus!

U zult begrijpen dat deze personen op de foto onherkenbaar zijn gemaakt, want tja, maffiabazen zitten overal. Je kunt jezelf niet zomaar helemaal prijsgeven!

Dit is het voor nu. Graag tot een volgend blog!

Nieuwsoverzicht

Sportpark Bosstraat Oost

Bosstraat 137
3766 AE SOEST

Secretariaat

Postbus 334
3760 AH SOEST

 

voetbalkamp@so-soest.nl
KvK 40506664